Altijd een passende container

Uw voordelen op een rijtje:

Vind uw container

Doe de postcodecheck

Plaats uw bestelling

4 m³

Ophoogzand of afdekzeil nodig? U kunt deze opties toevoegen in de winkelmand.

Altijd goedkoop

Dagelijks bewijzen we bij Container-Gigant dat topservice niet duur hoeft te zijn. Doordat wij geen werk uitbesteden betaalt u bij ons altijd de scherpste prijs.

Betrouwbare service

Container-Gigant is een regionaal bedrijf uit Rotterdam. Wij leveren onze containers gewoon zelf en hebben hierdoor korte lijntjes met onze klanten.

Snelle levering

Container-Gigant onderscheidt zich door een zeer betrouwbare en supersnelle levering van containers. Wij kunnen bijna altijd de volgende dag leveren.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

 

Contact opnemen

Goedkoop én een goede service

Een afvalcontainer huren bij Container-Gigant is voor onze particuliere en zakelijke klanten al jaren een goedkoop en makkelijk alternatief op de gemeentewerf of milieustraat. Een vuilcontainer wordt geplaatst én opgehaald wanneer u het wilt en waar u het wilt. Wij doen het werk voor u, zodat u niet met uw verschillende afvalsoorten naar de gemeentewerf of milieustraat hoeft te rijden. Daar heeft toch niemand tijd meer voor?

 

U kunt voor elke afvalsoort een geschikte afvalcontainer huren: containerverhuur van Container-Gigant is snel en goedkoop, maar wij vinden niet dat dit ten koste moet gaan van de klanttevredenheid. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan vooral contact met ons op.

Heeft u regelmatig bedrijfsafval?

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.