Container huren

Wanneer u middenin een verbouwing zit, hebt u ongetwijfeld een heleboel bouw- en sloopafval. Het is prettig om dit afval in een bouwcontainer te verzamelen, zodat het afval u tijdens de verbouwing niet in de weg ligt. Bij Container-Gigant kunt u een container huren voor een aantrekkelijke prijs. Zo kunt u al uw bouwafval afvoeren in een praktische afvalcontainer.

Vind uw container

Doe de postcodecheck

Plaats uw bestelling

4 m³

Ophoogzand of afdekzeil nodig? U kunt deze opties toevoegen in de winkelmand.

Goedkoop en snel bij Container-Gigant.nl

Wij bieden u de mogelijkheid om een afvalcontainer te huren voor al uw afval: Van bouw- en sloopafval tot groenafval, en van puin tot grofvuil. Onze klanten weten dat Containergigant.nl dé plek is om een goedkope container te huren.

Wij verhuren containers aan een zeer brede doelgroep, dit betekent dat er containers gehuurd worden voor verschillende afvalsoorten: Particulieren die bezig zijn met een verhuizing zullen een andere container nodig hebben dan zakelijke klanten die iedere maand een afvalcontainer huren voor het groenafval.

Wij vinden duurzaamheid belangrijk, net als thuis scheiden wij het afval. Dit is de reden dat wij containers verhuren per afvalsoort. U ziet toch ook liever geen groenafval tussen het grofvuil?

Omdat onze klanten graag willen weten wat er wel en niet gecombineerd mag worden, geven wij onder aan deze pagina een duidelijk overzicht. 

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen