Certificaten

Container-Gigant legt de focus op kwaliteit, wij vinden het belangrijk dat ons bedrijf voldoet aan de kwaliteitsnormen van de markt. We creëren bewustzijn bij onze medewerkers en werken met vaste procedures en werkinstructies. Onderstaande certificaten zijn het resultaat van deze inzet.

De ISO 9001:2015-norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Met ons KAM-Kwaliteitsmanagementsysteem (kwaliteit, arbo, milieu) beheersen en verbeteren wij de kwaliteit van de organisatie, onze processen en de bedrijfsvoering. Het kwaliteitsbeleid van Van Vliet Afvalverzamelaars (en daarmee van Container-Gigant) is helder geformuleerd en alle medewerkers zijn ervan op de hoogte. En belangrijker: handelen ernaar.

ISO 14001 is een standaard op het gebied van milieumanagement. Met een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen de milieurisico’s van de bedrijfsvoering beheerst en verminderd worden. Container-Gigant is onderdeel van Van Vliet Afvalverzamelaars en middels hun ISO-standaard gecertificeerd.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het MVO-managementsysteem van Van Vliet Afvalverzamelaars (en daarmee van Container-Gigant) is dan ook gecertificeerd conform de MVO-Wijzer®.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Dit is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op veilig werken. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld. Van Vliet Afvalverzamelaars (en daarmee Container-Gigant) is VCA-gecertificeerd. Daarnaast hebben al onze chauffeurs ook individueel een VCA-diploma.

Van Vliet Afvalverzamelaars (en daarmee Container-Gigant) is door de gemeente Rotterdam gecertificeerd als duurzame vervoerder.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.