Over ons

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij zijn een klein regionaal bedrijf waar de klant nog koning is en de eigenaar de telefoon nog opneemt; iets waar we trots op zijn! Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking. Bij Container-Gigant kunt u altijd vertrouwen op:

Een snelle levering

Container-Gigant onderscheidt zich door een zeer betrouwbare en supersnelle levering van containers. Wij kunnen bijna altijd binnen 24 uur een container leveren voor zowel onze particuliere als zakelijke klanten.

Een betrouwbare service

Al meer dan 15 jaar verzorgen wij tot grote tevredenheid de afvalinzameling voor onze klanten. Wij besteden ons werk niet uit aan derde partijen, hierdoor hebben we korte lijntjes met onze klanten en kunnen we afspraken over lever- en ophaaldiensten efficiënt en direct maken. Wij zorgen ervoor dat we telefonisch goed bereikbaar zijn.

De goedkoopste prijs

Dagelijks bewijzen we bij Container-Gigant dat topservice niet duur hoeft te zijn. Doordat wij geen werk uitbesteden zijn wij de goedkoopste afvalverwerkingsdienst in de hele regio.

 

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.

Let op

Wegens de jaarwisseling mogen vanaf 22 december tot en met 1 januari 2022 in de gemeenten Rotterdam en Den Haag geen containers op de openbare weg staan.

 

In de gemeente Den Haag geldt bovendien dat alle containers, die na 8 december worden besteld, dezelfde dag weer afgevoerd dienen te worden. 

 

Graag helpen wij u telefonisch verder.