Waarom Container-Gigant?

Afvalinzamelaar

In tegenstelling tot de meeste online aanbieders van containers, zijn wij niet slechts een tussenpartij die het werk uitbesteedt aan een afvalinzamelaar. Wij zijn ook echt zelf de afvalinzamelaar. Je doet dus altijd rechtstreeks zaken met de leverancier, met ons. Deze korte lijntjes zorgen ervoor dat wij service kunnen leveren, dat we snel goede afspraken kunnen maken en dat deze ook nagekomen worden.

Alle containers

Wij hebben alle soorten en maten containers beschikbaar. Je kunt bij ons terecht voor een afvalcontainer die altijd past bij hetgeen je wilt afvoeren:

Voor bouw- en sloopafval bieden wij containers aan van 4, 6, 10 of 20 kuub.
Voor dakafval heb je de keuze uit een container van 4, 6 of 10 kuub.
Voor groenafval beschikken wij over containers van 4, 6 of 10 kuub.
Voor grofvuil kun je kiezen uit een container van 4, 6 of 10 kuub.
Voor grondafval hebben wij containers van 4 en 6 kuub beschikbaar.
Voor houtafval zijn er drie maten containers beschikbaar: 4, 6 en 10 kuub.
Voor puin kunnen wij je containers van 4, 6 of 10 kuub aanbieden.

Gecertificeerd

Kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij van groot belang. Wij werken dan ook volgens de meest recente richtlijnen en voldoen aan alle relevante normen en eisen. Wij zijn in het bezit van diverse certificaten, zoals het ISO 9001-, ISO 14001-, MVO-, VCA- en Ecostar-certificaat. Je bent dus verzekerd van een degelijke partij om mee samen te werken!

Snelle en flexibele levering

Wat voor jou belangrijk is, is dat voor ons ook. Zo begrijpen wij dat snelheid en flexibiliteit fijn is, als het op containers aankomt. En dat is precies wat wij bieden. Een container die voor 13:00 besteld wordt, kunnen wij altijd de volgende werkdag leveren. Een bestelling na 13:00 is vaak in combinatie met telefonisch overleg ook nog mogelijk. We denken altijd in oplossingen!

Scherpe tarieven

Onze tarieven zijn scherp. Doordat wij geen tussenpersoon zijn, maar zelf de afvalinzamelaar, zit er geen onnodige marge in onze prijs. Geen poespas, geen verborgen kosten. Een eerlijke en transparante deal. Daar profiteren we samen van!

Korting

Bouwbedrijven die meer dan tien containers per jaar bij ons bestellen, profiteren bij ons van korting. We staan graag voor je klaar met langetermijnoplossingen en voor grote klanten bestaan er kortingscodes. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Soepele betaling

Betalen kan bij ons op de manier die jij wenst. Wij bieden ook de mogelijkheid achteraf te betalen. Dit betaalproces achteraf wordt volledig uitgevoerd door AfterPay. Als je hiervoor kiest, ontvang je een betaaloverzicht van AfterPay en verloopt de verdere afhandeling op een veilig wijze via hen. Meer weten? Lees hier alles over achteraf betalen.

Wat onze klanten zeggen

Al ruim 17 jaar staan we klaar voor onze tevreden klanten. We worden door hen geprezen om onze service, klantvriendelijkheid en stiptheid. Daar zijn we maar wat trots op!

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.