Puin Zoetermeer

in 3 stappen

Gemakkelijk en snel

Bent u bezig met een klus in Zoetermeer of u heeft uw klus daar net afgerond? Dan wilt u op een efficiënte, goedkope en betrouwbare manier van uw puinafval af. Is deze situatie van toepassing op u? Dan kan Container-Gigant u van dienst zijn! Wij besparen u vervelende ritjes naar de milieustraat door een lege container bij u voor de deur af te leveren. Onze containers zijn verkrijgbaar in 4, 6, 10 en 20 kuub en zijn direct uit voorraad leverbaar.

WendyMaasdam
Lees verder
De levering van de container was super snel. Chauffeur erg vriendelijk en duidelijk overleg waar de container geplaatst kon worden. Ophaal service via internet werkte super makkelijk. Voor de zekerheid even gebeld wanneer ze zouden komen. Heel vriendelijke dame aan de telefoon. Erg behulpzaam en de container werd inderdaad zoals afgesproken snel opgehaald.
BenjaminVlaardingen
Lees verder
Bedankt voor de vriendelijke hulp en het meedenken in oplossingen! Alles last minute super geregeld. Vriendelijkheid is tegenwoordig niet meer vanzelf sprekend bij bedrijven maar bij jullie wel. Top geregeld! 5 sterren!
TinekeDelft
Lees verder
Hierbij nogmaals mijn dank voor jullie FANTASTISCHE HULP! Dankzij jullie! is het leeghalen van de schuur goed gegaan en jullie container staat met afdekzeil weer klaar om opgehaald te worden. Bij 'iedereen' zal ik jullie prachtige bedrijf met zeer deskundige en vriendelijke medewerkers aanbevelen.

Onze belangrijkste voordelen

Snelle levering

Wij kunnen bijna altijd binnen 24 uur na aanvraag een container leveren op uw particuliere of zakelijke adres, en beginnen onze leveringen al om 7 uur ’s ochtends.

Betrouwbare service

We zijn een regionale onderneming en staan dichtbij onze klant, het bieden van een betrouwbare service staat bij ons hoog in het vaandel.

Goedkoopste prijs

Bij Container-Gigant garanderen we de beste service voor de laagste prijs. Als echte Rotterdammers houden we van een directe aanpak.

Hulp nodig?

Wilt u een goedkope container huren via Container-Gigant, maar komt u er niet helemaal uit, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 085-060 41 00, of stel uw vraag via het contactformulier. Wij staan u graag te woord!

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.