Informatie over vergunningen in Den Haag

Heb ik een vergunning nodig in Den Haag?

LET OP: Onderstaande regels gelden alleen voor huurcontainers die u op de openbare weg wilt plaatsen. U bent vanzelfsprekend vrij om een huurcontainer op uw privéterrein te plaatsen.

In de gemeente Den Haag mag u zonder vergunning een huurcontainer op de openbare weg plaatsen, zo lang deze geen gevaar voor het gebruik van de weg oplevert en hij er niet langer dan 60 uur blijft staan. U dient wel van tevoren bij de gemeente te melden dat u een container op de openbare weg plaatst. Dat kunt u eenvoudig doen via deze link. U kunt een ingevuld formulier ook inleveren bij het stadsdeelkantoor van het stadsdeel waarin u uw huurcontainer wilt plaatsen.

Wilt u uw huurcontainer langer dan 60 uur op de openbare weg laten staan in de gemeente Den Haag? Dan dient u een vergunning aan te vragen. Dat kan via deze link.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.