Informatie over vergunningen in Delft

Heb ik een vergunning nodig in Delft?

LET OP: Onderstaande regels gelden voor uw huurcontainer alleen wanneer u de afvalcontainer op de openbare weg in de gemeente Delft wilt plaatsen. Bent u van plan de container op uw privéterrein neer te zetten? Dan heeft u vanzelfsprekend geen vergunningen nodig.

In de gemeente Delft mag u zonder vergunning een container op de openbare weg plaatsen zo lang deze niet groter is dan 12 vierkante meter en u de container niet in het Spoorzonegebied plaatst. Van de plaatsing van een container in het Spoorzonegebied dient u altijd melding te maken.

Van een container die groter is dan 12 vierkante meter dient u eveneens melding te maken bij de gemeente Delft. Dat kan via deze website. Voor de plaatsing van een container op gemeentegrond betaalt u €1,11 precariobelasting per vierkante meter per week.

Daarnaast moet de plaatsing van de container aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag deze niet langer dan 6 maanden blijven staan en mag hij de openbare orde niet verstoren. Voor sommige specifieke gevallen zijn nadere voorwaarden van toepassing, deze vindt u in dit document.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.