Informatie over vergunningen in Bleiswijk

Heb ik een vergunning nodig in Bleiswijk?

LET OP: De informatie die u hieronder aantreft is alleen van toepassing op huurcontainers die u op de openbare weg wenst te plaatsen. Voor een huurcontainer op uw privéterrein heeft u vanzelfsprekend geen vergunning nodig.

In de gemeente Lansingerland, waar Bleiswijk in ligt, heeft u geen ontheffing nodig voor het plaatsen van een huurcontainer op de openbare weg als deze er niet langer dan een dag blijft staan. Wilt u de container wel voor langere tijd op de openbare weg plaatsen? Dan dient u via deze link een ontheffing aan te vragen. In uw aanvraag wordt u onder andere verzocht een situatietekening aan te leveren, alsmede een plattegrond van de locatie (schaal 1:100). De gemeente Lansingerland verleent geen ontheffingen voor het plaatsen van containers groter dan 15 vierkante meter op de openbare weg. Voor kleinere containers dient u vier weken voordat u de container wilt plaatsen uw aanvraag afgerond te hebben. De gemeente brengt hiervoor €143,50 in rekening.

Voor het verkrijgen van een ontheffing dient u er verder alert op te zijn dat uw container minimaal 3,5 meter vrije ruimte overlaat indien hij op de weg staat en dienen de hoeken van de container met bijvoorbeeld stikkers gemarkeerd te zijn.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.