Informatie over vergunningen in Bernisse

Heb ik een vergunning nodig in Bernisse?

LET OP: De hieronder weergegeven regels zijn alleen van toepassing indien uw huurcontainer op de openbare weg komt te staan. Voor een huurcontainer op uw privéterrein hebt u vanzelfsprekend in geen enkel geval een vergunning nodig.

Om een huurcontainer in Bernisse op de openbare weg te mogen zetten, dient u bij de gemeente Nissewaard een vergunning aan te vragen, dat kan via deze link. Houdt er rekening mee dat uw aanvraag tien dagen voordat u van plan bent de container te plaatsen bij de gemeente binnen moet zijn.

In uw aanvraag dient u onder andere een kopie van uw legitimatiebewijs aan te leveren. Verder verzoekt de gemeente u om een situatieschets en, als dit in uw geval van toepassing is, een verkeersplan. Daarnaast dient u natuurlijk het aanvraagformulier volledig in te vullen.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.