Informatie over vergunningen in Barendrecht

Heb ik een vergunning nodig in Barendrecht?

LET OP: U heeft alleen een vergunning om een huurcontainer te plaatsen nodig als u de container op de openbare weg wilt plaatsen. Bent u van plan de container op uw privéterrein te plaatsen? Dan bent u daar vanzelfsprekend vrij in.

U heeft een ontheffing nodig van de gemeente Barendrecht als u binnen de gemeentegrenzen op de openbare weg uw huurcontainer wilt laten plaatsen. Zo’n ontheffing kunt u aanvragen via deze link, in de aanvraag geeft u onder andere aan voor welk soort afvalstroom uw container bestemd is, op welke locatie u hem wilt plaatsen en wat de afmetingen van de container zijn. Ook geeft u aan in welke periode u de container op de openbare weg wilt laten staan.

De gemeente Barendrecht brengt 10,30 in rekening om uw aanvraag voor een ontheffing in behandeling te nemen. Vervolgens betaalt u €27,80 per dag of €42,30 per week.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.