Informatie over vergunningen in Albrandswaard (Rhoon)

LET OP: Onderstaande regels gelden niet voor huurcontainers die u op uw eigen terrein wilt plaatsen. Vanzelfsprekend heeft u alleen een vergunning van de gemeente nodig als u uw container op de openbare weg wilt plaatsen.
Als u in de gemeente Albrandswaard een huurcontainer op de openbare weg wilt plaatsen, dient u bij de gemeente een ontheffing aan te vragen, dat kan via deze link. U dient onder andere aan te geven welk formaat container u bij ons heeft besteld, hoe lang u hem op een locatie op de openbare weg wenst te laten staan en op welke locatie u van plan bent de container neer te zetten.
Een aanvraag voor een ontheffing in de gemeente Albrandswaard kost €31,20. Vervolgens brengt de gemeente €43,40 per week, €122,50 per maand en €243,50 per jaar in rekening.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.