Veelgestelde vragen

Wij verhuren in de webshop containers van 3m³, 6m³ en 10m³. Hebt u een grotere maat container nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Bij de 10m³ heeft u naast de open container ook de keuze voor een gesloten afvalcontainer. Kijk hier voor een overzicht van onze afvalcontainers.

Op onze homepage ziet u een duidelijk overzicht van al onze containerprijzen. De verzendkosten zijn in de regio Rotterdam meestal gratis, maar daarbuiten kunnen verzendkosten verrekend worden. Door uw postcode in te voeren in de winkelwagen berekenen we de verzendkosten.

Wij plaatsen een container wanneer deze voor 12:00 is besteld indien gewenst nog de volgende dag. Soms is zelfs nog plaatsing op dezelfde dag mogelijk. Hiervoor dient telefonisch contact opgenomen te worden.

Elke afvalsoort heeft zijn eigen container. Kijk op de pagina van afvalstromen om te bepalen welke afvalsoorten zijn toegestaan in de afvalcontainers.

U kunt hiervoor het ophaalformulier op de site invullen.

U kunt hiervoor een nieuwe container bestellen op de standaard manier via de site. Als u  aangeeft in de bestelnotities dat het om een wissel gaat zullen wij de volle container weer mee terug nemen.

De afvalcontainer wordt zo dicht mogelijk bij uw huis of project geplaatst, op een vlakke ondergrond. Dit kan ook op de oprit zijn. Op openbare parkeerplaatsen mag een container maximaal 3 maanden blijven staan, zonder dat daar huurkosten bijkomen.

De afvalcontainer mag 6 weken zonder tussentijdse wissel blijven staan. Hierna gaat u een huur van €2,50 exc. btw per dag betalen.

Elke gemeente hanteert andere voorwaarden bij container vergunningen. In korte huurperioden tot 3 maanden heeft u meestal geen vergunning nodig mits het gaat om een vergunningsvrije parkeerplek. Wel is het in de meeste gemeentes verplicht  in de avond  met een afdekzeil de container af te dekken. Wij kunnen deze op aanvraag echter ook meeleveren. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag of u een vergunning nodig heeft voor uw specifieke situatie.

Wij bezorgen afvalcontainers in  bijna heel Zuid-Holland. U kunt een afvalcontainer huren in de volgende regio’s en plaatsen: Rotterdam, Zwijndrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer, Gouda, Delft, Voorne Putten, Krimpenerwaard, Oud-Beijerland en Spijkenisse, Rhoon en Zevenhuizen, Rotterdam-Nesselande, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rijswijk, Nootdorp en Pijnacker.

 

Staat uw woonplaats er niet bij? Geen probleem, zolang u in ons bezorgingsgebied woont, kunt u gewoon een afvalcontainer huren bij Container-Gigant.

In principe rijden wij hier niet zelf. Indien u echter eerder bij ons containers heeft besteld kunnen wij dit wel regelen via collega-bedrijven. U dient hiervoor telefonisch contact met ons op te nemen.

De container mag maximaal 20cm boven de rand beladen worden. Indien u de container meer dan 20cm boven de rand belaadt zullen wij u extra kosten doorberekenen. Indien de container meer dan 50cm boven de rand geladen is kunnen wij de container niet meer afvoeren in verband met de verkeersveiligheid.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.