Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.

Veelgestelde vragen

Welke containers bieden jullie aan? Wat zijn de soorten en maten?
Wij verhuren in de webshop containers van 3m³, 6m³ en 10m³. Hebt u een grotere maat container nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Bij de 10m³ heeft u naast de open container ook de keuze voor een gesloten afvalcontainer. Kijk hier voor een overzicht van onze afvalcontainers.

Ik wil een goedkope afvalcontainer huren, wat zijn de kosten?
Bereken hier eenvoudig wat de verhuurkosten in uw geval zijn.

Hoe snel plaatsen jullie mijn container?
Wij plaatsen een container wanneer deze voor 12:00 is besteld indien gewenst nog de volgende dag. Soms is zelfs nog plaatsing op dezelfde dag mogelijk. Hiervoor dient telefonisch contact opgenomen te worden.

Welke soorten afval mogen er in mijn afvalcontainer?
Elke afvalsoort heeft zijn eigen container. Kijk op de pagina van afvalstromen om te bepalen welke afvalsoorten zijn toegestaan in de afvalcontainers.

Wat moet ik doen als mijn afvalcontainer vol is?
U kunt hiervoor het afmeldformulier op de site invullen.

Wat moet ik doen als ik mijn container wil laten wisselen?

U kunt hiervoor een nieuwe container bestellen op de standaard manier via de site. Als u  aangeeft in de bestelnotities dat het om een wissel gaat zullen wij de volle container weer mee terug nemen.

Waar wordt mijn container geplaatst?
De afvalcontainer wordt zo dicht mogelijk bij uw huis of project geplaatst, op een vlakke ondergrond. Dit kan ook op de oprit zijn. Op openbare parkeerplaatsen mag een container maximaal 3 maanden blijven staan, zonder dat daar huurkosten bijkomen.

Hoe lang mag mijn container blijven staan?

De afvalcontainer mag 6 weken zonder tussentijdse wissel blijven staan. Hierna gaat u een huur van €2,50 exc. btw per dag betalen.

Heb ik een vergunning nodig voor een afvalcontainer?
Elke gemeente hanteert andere voorwaarden bij container vergunningen. In korte huurperioden tot 3 maanden heeft u meestal geen vergunning nodig mits het gaat om een vergunningsvrije parkeerplek. Wel is het in de meeste gemeentes verplicht  in de avond  met een afdekzeil de container af te dekken. Wij kunnen deze op aanvraag echter ook meeleveren. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag of u een vergunning nodig heeft voor uw specifieke situatie.

In welke plaatsen leveren jullie afvalcontainers?
Wij bezorgen afvalcontainers in  bijna heel Zuid-Holland. U kunt een afvalcontainer huren in de volgende regio’s en plaatsen: Rotterdam, Zwijndrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer, Gouda, Delft, Voorne Putten, Krimpenerwaard, Oud-Beijerland en Spijkenisse, Rhoon en Zevenhuizen, Rotterdam-Nesselande, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rijswijk, Nootdorp en Pijnacker.

Staat uw woonplaats er niet bij? Geen probleem, zolang u in ons bezorgingsgebied woont, kunt u  gewoon een afvalcontainer huren bij Container-Gigant.

Leveren jullie ook containers buiten Zuid-Holland?

In principe rijden wij hier niet zelf. Indien u echter eerder bij ons containers heeft besteld kunnen wij dit wel regelen via collega-bedrijven. U dient hiervoor telefonisch contact met ons op te nemen.

Hoe vol mag de container geladen worden?

De container mag maximaal 20cm boven de rand beladen worden. Indien u de container meer dan 20cm boven de rand belaadt zullen wij u extra kosten doorberekenen. Indien de container meer dan 50cm boven de rand geladen is kunnen wij de container niet meer afvoeren in verband met de verkeersveiligheid.

Neem contact op

Copyright 2021 - Container-Gigant.nl