Levergebied

Wij kunnen bijna altijd binnen 24 uur na aanvraag een container leveren op uw particuliere of zakelijke adres, en beginnen onze leveringen al om 7 uur ’s ochtends. In het weekend en ’s avonds leveren we normaal gesproken niet. Voor zaterdagen kunnen we tegen een toeslag uitzonderingen maken.

Wij leveren in Zuid-Holland

Container-Gigant kan overal in de provincie Zuid-Holland containers leveren, zowel op uw zakelijke als particuliere adres. Voordat u een bestelling plaatst vragen we altijd om uw postcode, zodat we kunnen garanderen dat we bij u kunnen leveren.

Wij verzoeken onze klanten een ruimte ter grootte van een parkeerplek vrij te houden voor de levering van onze containers.

Plaatsen

Container Gigant levert onder andere in onderstaande plaatsen.

LET OP:

  • In Rotterdam is voor bepaalde parkeerplekken een vergunning vereist om een container te plaatsen. U dient deze vergunning zelf aan te vragen.
  • Wij kunnen niet in woonhofjes bezorgen. Ook lukt het ons niet om onder een verhoging van lager dan 3,5 meter door te rijden.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.