Afleveren en ophalen

Afleveren

Container-Gigant vindt het belangrijk een zo efficiënt mogelijke service te bieden. Mocht u niet thuis zijn op het afgesproken leveringsmoment, dan is dat geen probleem. Wel verzoeken wij u in dat geval nauwkeurig te beschrijven op welke locatie u de container wilt laten bezorgen.

Ophalen

Container-Gigant zorgt ervoor dat u zich geen moment zorgen hoeft te maken over uw afvalverwerking. Dus wanneer uw container vol is, hoeft u slechts uw bestelnummer en postcode aan ons door te geven via de ophaalservice. Wij zorgen ervoor dat uw container wordt opgehaald en uw afval op een duurzame manier wordt verwerkt. U hoeft ook voor het ophaalmoment niet thuis te blijven.

LET OP:
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, kunt u precies aangeven voor welk soort afval u een container nodig hebt. Wij verzoeken u vriendelijk geen andere afvalsoorten in deze container te deponeren, zo maakt u een milieuvriendelijke en duurzame afvalverwerking mogelijk. Mochten wij wel andere afvalsoorten in uw container aantreffen, dan zijn wij genoodzaakt een naheffing te sturen.

De container mag maximaal 20cm boven de rand geladen worden. Indien de container tussen de 20 en 50cm boven de rand geladen is zult u een naheffing ontvangen. Indien de container meer dan 50cm boven de rand geladen is kunnen wij de container i.v.m de verkeersveiligheid niet meer afvoeren. De kosten van de loze rit zullen aan u doorbelast worden.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.