Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Container huren Zwijndrecht - Container-Gigant.nl

Container huren Zwijndrecht

Een afvalcontainer huren in Zwijndrecht?

Zoekt u een afvalcontainer in Zwijndrecht? Dan bent u bij Container-Gigant aan het juiste adres. Ons bedrijf gaat al jaren mee in de afvalverwerkingsbranche en we hebben voor iedere soort klus een geschikte afvalcontainer in ons assortiment.

Goedkoop en snel. Geen problemen gehad.

Lars

Rotterdam

Een container huren in 3 stappen

Snelle service

Bij het huren van een afvalcontainer is de snelheid van de levering voor klanten vaak het belangrijkst. Niet gek natuurlijk, wie wil er nu voor lange tijd met afval op z’n terrein blijven zitten? Daarom zorgen wij dat we zo snel mogelijk een container op uw adres leveren, vaak lukt dat al binnen 24 uur na uw bestelling. Een volle container halen we ook met dezelfde snelheid weer bij u op.

Servicegericht & voordelig

Daarnaast worden we door onze klanten vaak geprezen vanwege onze betrouwbare service, daar zijn we bij Container-Gigant enorm trots op. Onze medewerkers hebben ruime kennis van zaken en staan u altijd graag te woord. Ook als er zich een probleem voordoet of u een last-minute wijziging heeft. Het huurbedrag dat u meteen na uw bestelling overmaakt is definitief, u hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten achteraf.

Om nog even op de prijs van uw afvalcontainer terug te komen: wij zijn de goedkoopste containerverhuurder in Zwijndrecht. Bij Container-Gigant zijn we er stellig van overtuigd dat een goede afvalverwerking niet de hoofdprijs hoeft te kosten en we werken iedere dag keihard om dat zo te houden.

Onze belangrijkste voordelen

Snelle levering

Uw klus mag natuurlijk geen onnodige vertraging oplopen, dus wij begrijpen dat u uw container zo snel mogelijk geleverd wilt hebben in Zwijndrecht. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen wij daarom onze afvalcontainer vrijwel altijd binnen 24 uur bij u leveren. Uiteraard kunt u zelf bepalen wanneer u de container door ons wilt laten plaatsen. Als u de container op een later moment nodig heeft, kunt u dit gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Betrouwbare service

We houden graag korte lijntjes met onze klanten. Zo kunnen we afspraken over lever- en ophaaldiensten efficiënt en direct maken. We zijn telefonisch goed bereikbaar om u de best mogelijke service te bieden.

Goedkoopste prijs

Elke dag leveren wij bij Container-Gigant een goede service tegen een scherpe prijs. Onze containers zijn de goedkoopste in de omgeving van Zwijndrecht. De prijzen voor een container van Container-Gigant zijn inclusief btw, het leveren en ophalen van de afvalcontainer, 30 dagen vrije huur, het verwerken van uw afval en milieutoeslagen. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hulp nodig?

Wilt u een goedkope afvalcontainer huren in Zwijndrecht via Container-Gigant, maar komt u er niet helemaal uit, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 085-060 41 00, of stel uw vraag via het contactformulier. Wij staan u graag te woord!

Neem contact op
Copyright 2020 - Container-Gigant.nl