Container huren Zoetermeer

Uw voordelen op een rijtje:

Vind uw container

Doe de postcodecheck

Plaats uw bestelling

4 m³

Ophoogzand of afdekzeil nodig? U kunt deze opties toevoegen in de winkelmand.

Gemakkelijk en snel

Wilt u een afvalcontainer huren in de regio Zoetermeer? Zoek dan niet verder! Bij Container-Gigant verhuren wij containers voor ieder soort afval. Heeft u binnenshuis geklust en wilt u af van het overgebleven grofvuil of bouwafval? Bent u in de tuin bezig geweest en nu op zoek naar een manier om uw grond of tuinafval te verwerken? Voor deze soorten afval – en vele andere – heeft Container-Gigant een geschikte container in huis. We leveren snel, komen onze afspraken altijd na en zijn bovendien de goedkoopste in de regio! In Zoetermeer leveren we overal, bestel vandaag nog uw container en we brengen hem zo snel mogelijk naar bijvoorbeeld Oosterheem, Meerzicht of Rokkeveen.

Altijd goedkoop

Dagelijks bewijzen we bij Container-Gigant dat topservice niet duur hoeft te zijn. Doordat wij geen werk uitbesteden betaalt u bij ons altijd de scherpste prijs.

Betrouwbare service

Container-Gigant is een regionaal bedrijf uit Rotterdam. Wij leveren onze containers gewoon zelf en hebben hierdoor korte lijntjes met onze klanten.

Snelle levering

Container-Gigant onderscheidt zich door een zeer betrouwbare en supersnelle levering van containers. Wij kunnen bijna altijd de volgende dag leveren.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.

Let op

Wegens de jaarwisseling mogen vanaf 22 december tot en met 1 januari 2022 in de gemeenten Rotterdam en Den Haag geen containers op de openbare weg staan.

 

In de gemeente Den Haag geldt bovendien dat alle containers, die na 8 december worden besteld, dezelfde dag weer afgevoerd dienen te worden. 

 

Graag helpen wij u telefonisch verder.