Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Container huren Schiedam - Container-Gigant.nl

Container huren Schiedam

Een afvalcontainer huren in Schiedam?

Bent u op zoek naar een afvalcontainer in Schiedam? Dan bent u bij Container-Gigant aan het juiste adres. Wij hebben voor iedere afvalstroom en hoeveelheid afval een geschikte container in huis. Dankzij onze allesomvattende bezorg- en afhaaldienst hoeft u hem alleen nog maar te vullen, wij doen de rest. 

Bij Container-Gigant houden we de lijntjes met onze klanten kort, uit feedback die we van hen krijgen blijkt dat ze met name onze supersnelle service waarderen. Als u bezig bent met een klus wilt u immers niet over uw afval struikelen. Daarom zorgen we er bij Container-Gigant voor dat we vaak al binnen 24 uur na uw bestelling een container bij u voor de deur hebben gezet. Volle containers halen we binnen hetzelfde tijdsbestek weer op.

De badkamer verbouwd met een container van Container-Gigant. Snel geleverd en een goeie service.

Francine

Rotterdam

Een container huren in 3 stappen

De allerbeste service

Voor ons is goed contact met onze klanten verder van levensbelang omdat we willen dat u op ons kunt vertrouwen. Daarom kunt u altijd met een van onze medewerkers met kennis van zaken bellen, wij hebben geen klantenservice aan de andere kant van de wereld. Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op, werken transparant en maken duidelijke afspraken. Bij Container-Gigant krijgt u nooit te maken met verborgen kosten of addertjes onder het gras.

Iedere dag bewijzen we weer dat een goede, snelle en betrouwbare afvalverwerkingservice niet duur hoeft te zijn. Sterker nog: wij zijn de goedkoopste containerverhuurder in Schiedam! Bespaar uzelf ongemakkelijk ritten naar de milieustraat en bestel een afvalcontainer bij Container-Gigant!

De voordelen van Container-Gigant

Snelle levering

Wij begrijpen dat u uw container zo snel mogelijk geleverd wilt hebben in Schiedam, zodat uw project geen vertraging oploopt. Daarom kunnen wij onze afvalcontainers bijna altijd binnen 24 uur leveren, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Heeft u uw container op een later moment nodig? Uiteraard kunt u zelf inplannen wanneer u uw container door ons wilt laten plaatsen.

Betrouwbare service

We houden korte lijntjes met onze klanten. Zo kunnen we afspraken over lever- en ophaaldiensten efficiënt en direct maken. Wij zorgen ervoor dat we telefonisch goed bereikbaar zijn om u de best mogelijke service te kunnen bieden.

Goedkoopste prijs

Dagelijks bewijzen we bij Container-Gigant dat top-service niet duur hoeft te zijn. Onze containers zijn de goedkoopste in de hele regio, ook in Schiedam. De prijzen voor een container van Container-Gigant zijn inclusief btw, het plaatsen en ophalen van de container, 30 dagen vrije huur, het verwerken van uw afval en milieutoeslagen. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en krijgt u geen onaangename verrassingen achteraf.

Hulp nodig?

Wilt u een goedkope container huren in Schiedam via Container-Gigant, maar komt u er niet helemaal uit, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 085-060 41 00, of stel uw vraag via het contactformulier. Wij staan u graag te woord!

Neem contact op
Copyright 2020 - Container-Gigant.nl