Container huren Schiedam

Uw voordelen op een rijtje:

Vind uw container

Doe de postcodecheck

Plaats uw bestelling

4 m³

Ophoogzand of afdekzeil nodig? U kunt deze opties toevoegen in de winkelmand.

Gemakkelijk en snel

Bent u op zoek naar een afvalcontainer in Schiedam? Dan bent u bij Container-Gigant aan het juiste adres. Wij hebben voor iedere afvalstroom en hoeveelheid afval een geschikte container in huis. Dankzij onze allesomvattende bezorg- en afhaaldienst hoeft u hem alleen nog maar te vullen, wij doen de rest.

Bij Container-Gigant houden we de lijntjes met onze klanten kort, uit feedback die we van hen krijgen blijkt dat ze met name onze supersnelle service waarderen. Als u bezig bent met een klus wilt u immers niet over uw afval struikelen. Daarom zorgen we er bij Container-Gigant voor dat we vaak al binnen 24 uur na uw bestelling een container bij u voor de deur hebben gezet. Volle containers halen we binnen hetzelfde tijdsbestek weer op.

Altijd goedkoop

Dagelijks bewijzen we bij Container-Gigant dat topservice niet duur hoeft te zijn. Doordat wij geen werk uitbesteden betaalt u bij ons altijd de scherpste prijs.

Betrouwbare service

Container-Gigant is een regionaal bedrijf uit Rotterdam. Wij leveren onze containers gewoon zelf en hebben hierdoor korte lijntjes met onze klanten.

Snelle levering

Container-Gigant onderscheidt zich door een zeer betrouwbare en supersnelle levering van containers. Wij kunnen bijna altijd de volgende dag leveren.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.

Let op

Wegens de jaarwisseling mogen vanaf 22 december tot en met 1 januari 2022 in de gemeenten Rotterdam en Den Haag geen containers op de openbare weg staan.

 

In de gemeente Den Haag geldt bovendien dat alle containers, die na 8 december worden besteld, dezelfde dag weer afgevoerd dienen te worden. 

 

Graag helpen wij u telefonisch verder.