Container huren Rotterdam

Uw voordelen op een rijtje:

Vind uw container

Doe de postcodecheck

Plaats uw bestelling

4 m³

Ophoogzand of afdekzeil nodig? U kunt deze opties toevoegen in de winkelmand.

Gemakkelijk en snel

Bent u op zoek naar een huurcontainer in de regio Rotterdam? Wilt u af van uw bouwafval, grofvuil, of welke andere afvalsoort dan ook? Dan bent u bij Container-Gigant aan het juiste adres. Onze levering is snel en betrouwbaar en we zijn het goedkoopste containerverhuurbedrijf in de regio! Onze containers leveren we in heel Rotterdam, van Kralingen tot aan Pernis en van Schiebroek tot aan Hoogvliet.

Het huren van een container in Rotterdam is bij Container-Gigant niet moeilijk. Het is vooral van belang dat u weet wat voor soort afval uw klus oplevert, zoals bouw- en sloopafval, houtafval of puin. In Nederland scheiden wij ons afval, wat belangrijk is voor het milieu. Dankzij afvalscheiding kunnen producten en grondstoffen gerecycled worden op een efficiënte, energiezuinige manier. Container-Gigant draagt samen met u in Rotterdam een steentje bij aan een beter milieu door afval van te voren al te scheiden. Een verbouwing, sloopwerkzaamheden, het opknappen van de tuin of het vervangen van een houten vloer; al deze werkzaamheden leveren verschillende afvalsoorten op. U kunt bij ons gemakkelijk de goede container huren in Rotterdam voor uw soort afval.

Naast dat uw klus een bepaalde soort afval oplevert, zal er ook een bepaalde hoeveelheid afval bij komen kijken. Bij Container-Gigant kunt u verschillende formaten containers huren, zodat de container goed aansluit op uw behoeften. Onze kleinste container is slechts 4m3, lekker compact! Heeft u een grotere klus? Geen zorgen, containers van 6m3 en 10m3 hebben we ook in huis.

Altijd goedkoop

Dagelijks bewijzen we bij Container-Gigant dat topservice niet duur hoeft te zijn. Doordat wij geen werk uitbesteden betaalt u bij ons altijd de scherpste prijs.

Betrouwbare service

Container-Gigant is een regionaal bedrijf uit Rotterdam. Wij leveren onze containers gewoon zelf en hebben hierdoor korte lijntjes met onze klanten.

Snelle levering

Container-Gigant onderscheidt zich door een zeer betrouwbare en supersnelle levering van containers. Wij kunnen bijna altijd de volgende dag leveren.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.

Let op

Wegens de jaarwisseling mogen vanaf 22 december tot en met 1 januari 2022 in de gemeenten Rotterdam en Den Haag geen containers op de openbare weg staan.

 

In de gemeente Den Haag geldt bovendien dat alle containers, die na 8 december worden besteld, dezelfde dag weer afgevoerd dienen te worden. 

 

Graag helpen wij u telefonisch verder.