Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Container huren Rijswijk - Container-Gigant.nl

Container huren Rijswijk

Een afvalcontainer huren in Rijswijk?

Zoekt u een afvalcontainer in Rijswijk? Dan bent u bij Container-Gigant aan het juiste adres. Wij nemen uw afvalverwerking volledig uit handen. Vervelende ritjes naar de milieustraat met een onhandige aanhangwagen behoren voorgoed tot de verleden tijd.

Goedkoop en snel. Geen problemen gehad.

Lars

Rotterdam

Een container huren in 3 stappen

Snelle service

Niemand wil langer met zijn of haar afval blijven zitten dan strikt nodig. Daarom zorgt onze planningsafdeling ervoor dat we vaak al binnen 24 uur na uw aanvraag een lege container bij u voor de deur zetten. Zit uw container vol? Dan komen we hem met de snelheid die u van ons gewend bent weer ophalen.

Servicegericht & voordelig

Bij Container-Gigant weten we echter dat een snelle service niet de enige factor is die ons containerverhuurbedrijf tot een succes maakt. We houden ook de lijntjes met onze klanten kort en zorgen dat ze op ons kunnen vertrouwen. Door onze vakkennis kunnen we uw vragen altijd beantwoorden en mocht er een probleem ontstaan, dan denken we met u mee in oplossingen. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.

We zijn trots op onze snelle en betrouwbare service en willen die graag aan zoveel mogelijk klussers kunnen aanbieden. Daarom werken we iedere dag keihard om onze prijzen zo laag mogelijk te houden. En dat doen we met succes: in Rijswijk zijn we de goedkoopste aanbieder van huurcontainers.

Onze belangrijkste voordelen

Snelle levering

Uw klus mag natuurlijk geen onnodige vertraging oplopen, dus wij begrijpen dat u uw container zo snel mogelijk geleverd wilt hebben in Rijswijk. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen wij daarom onze afvalcontainer vrijwel altijd binnen 24 uur bij u leveren. Uiteraard kunt u zelf bepalen wanneer u de container door ons wilt laten plaatsen. Als u de container op een later moment nodig heeft, kunt u dit gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces.

Betrouwbare service

We houden graag korte lijntjes met onze klanten. Zo kunnen we afspraken over lever- en ophaaldiensten efficiënt en direct maken. We zijn telefonisch goed bereikbaar om u de best mogelijke service te bieden.

Goedkoopste prijs

Elke dag leveren wij bij Container-Gigant een goede service tegen een scherpe prijs. Onze containers zijn de goedkoopste in de omgeving van Rijswijk. De prijzen voor een container van Container-Gigant zijn inclusief btw, het leveren en ophalen van de afvalcontainer, 30 dagen vrije huur, het verwerken van uw afval en milieutoeslagen. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hulp nodig?

Wilt u een goedkope afvalcontainer huren in Rijswijk via Container-Gigant, maar komt u er niet helemaal uit, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 085-060 41 00, of stel uw vraag via het contactformulier. Wij staan u graag te woord!

Neem contact op
Copyright 2020 - Container-Gigant.nl