Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Container huren Leiden - Container-Gigant.nl

Container huren Leiden

Afvalcontainer huren in Leiden?

Wilt u af van uw grofvuil, bouwafval of een andere afvalstroom in de regio Leiden? Dan bent u bij Container-Gigant aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment huurcontainers waaruit we vliegensvlug kunnen leveren op iedere locatie in Leiden, dus ook in het Roodenburgerdistrict en in het Bos- en Gasthuisdistrict.

Een container huren in 3 stappen

Welk type container heb ik nodig?

Bij het huren van een container dient u rekening te houden met de hoeveelheid afval (4 kuub, 6 kuub of 10 kuub) en het type afval (zoals bouw- en sloopafval en grofvuil). Heeft u hulp nodig met het uitkiezen van de geschikte container? Onze klantenservice helpt u graag verder en helpt u de juiste afvalcontainer te kiezen. U kunt het huren van een container vervolgens volledig telefonisch afronden. Ook voor andere vragen, zoals over de plaatsing van de containers in Leiden, is onze klantenservice gewoon bereikbaar.

De voordelen van Container-Gigant

Snelle levering

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van uw afval af, bij Container-Gigant begrijpen we dat maar al te goed. Daarom kunnen we onze containers supersnel leveren, vaak al binnen 24 uur. Bent u niet thuis op het leveringsmoment? Geen probleem. Wij kunnen uw container gewoon leveren, als u aan ons de gewenste locatie doorgeeft.

Betrouwbare service

Ondanks onze zeer goedkope verhuurprijzen is onze service betrouwbaar. We zijn makkelijk bereikbaar en onze werknemers hebben kennis van zaken, opgedaan door jarenlang in de containerverhuur- en afvalverwerkingbranche te hebben meegelopen. Heeft u een vraag over onze diensten, wilt u een afspraak maken voor een levering of wilt u slechts advies inwinnen over wat voor container het best bij uw afval past, neem dan gerust contact met ons op.

Goedkoopste prijs

Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste containerverhuurder in Leiden. Onze prijzen houden we scherp doordat wij niet samenwerken met derde bedrijven in bijvoorbeeld de containerverhuurbranche of de transportsector: wij doen alles zelf.

Copyright 2021 - Container-Gigant.nl