Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Container huren Krimpenerwaard - Container-Gigant.nl

Container huren Krimpenerwaard

Een afvalcontainer huren in de Krimpenerwaard?

Bent u bezig met een klus in de Krimpenerwaard? Bestel dan vandaag nog een container bij Container-Gigant. Wij zorgen ervoor dat het afval dat bij uw klus vrijkomt op een efficiënte en duurzame manier wordt verwerkt, zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Goedkoop en snel. Geen problemen gehad.

Lars

Rotterdam

Een container huren in 3 stappen

Snelle service

Bij Container-Gigant weten we als geen ander hoe vervelend het is als afval dat tijdens het klussen is vrijgekomen rond blijft slingeren. Daarom zorgen we dat we uw volle containers altijd zo snel mogelijk komen ophalen, vaak al een dag nadat u belt. Een lege container leveren we overigens ook al binnen 24 uur na uw aanvraag bij u af.

Servicegericht & voordelig

Ons verhuurbedrijf kenmerkt zich echter niet alleen door de snelheid van onze service, maar ook door de kwaliteit ervan. Onze medewerkers zitten gewoon bij ons op kantoor en u kunt hen direct bereiken om eventuele problemen op te lossen. Wij sturen onze klanten niet van het kastje naar de muur maar wij denken graag oplossingsgericht met u mee.

Bij Container-Gigant bewijzen we dagelijks dat u voor een goede service niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Sterker nog: Container-Gigant is het goedkoopste containerverhuurbedrijf in de Krimpenerwaard!

Onze belangrijkste voordelen

Snelle levering

Uw project mag natuurlijk geen onnodige vertraging oplopen, dus wij begrijpen dat u uw container zo snel mogelijk geleverd wilt hebben in de Krimpenerwaard. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen wij daarom onze afvalcontainer vrijwel altijd binnen 24 uur leveren. Uiteraard kunt u zelf bepalen wanneer u de container door ons wilt laten plaatsen. Als u de container op een later moment nodig heeft, kunt u dit gemakkelijk inplannen tijdens het bestelproces.

Betrouwbare service

We houden korte lijntjes met onze klanten. Zo kunnen we afspraken over lever- en ophaaldiensten efficiënt en direct maken. We zijn telefonisch goed bereikbaar om u de best mogelijke service te bieden.

Goedkoopste prijs

Dagelijks bewijzen we bij Container-Gigant dat top-service niet duur hoeft te zijn. Onze containers zijn de goedkoopste in de hele regio, ook in de Krimpenerwaard. De prijzen voor een container van Container-Gigant zijn inclusief btw, het plaatsen en ophalen van de container, 30 dagen vrije huur, het verwerken van uw afval en milieutoeslagen. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hulp nodig?

Wilt u een goedkope container huren in de Krimpenerwaard via Container-Gigant, maar komt u er niet helemaal uit, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 085-060 41 00, of stel uw vraag via het contactformulier. Wij staan u graag te woord!

Neem contact op
Copyright 2020 - Container-Gigant.nl