Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Container huren Kralingen - Container-Gigant.nl

Container huren Kralingen

Een afvalcontainer huren in Kralingen?

Woont u in Kralingen en kunt u voor uw klus wel een afvalcontainer gebruiken? Dan bent u bij Container-Gigant waar u zijn moet. Wij hebben voor iedere soort afval een geschikte container op stal van verschillende formaten, onze klantenservice helpt u graag met het uitzoeken van de container die bij uw klus past.

Een container huren in 3 stappen

Snelle service

Wij zijn trots op onze kosteloze bezorg- en afhaalservice. Onze chauffeurs leveren uw container bij u voor de deur af en wanneer u hem heeft gevuld, halen we hem ook weer op. We brengen uw container wanneer u hem maar nodig heeft, in overleg kan dat zelfs buiten werkdagen om. Bent u spontaan begonnen met een klus en heeft u uw afvalcontainer graag zo snel mogelijk in huis? Geen probleem! Door onze ongekend snelle service kunnen we uw container vaak al een dag na uw bestelling bij u langsbrengen!

Transparant & voordelig

Bij Container-Gigant hoeft u nooit bang te zijn voor addertjes onder het gras: wij doen niet aan verborgen kosten en komen al onze afspraken na. Natuurlijk zou dat voor zichzelf moeten spreken, maar helaas komen we in ons werkveld maar al te vaak bedrijven tegen die daarin minder betrouwbaar zijn. Bij Container-Gigant zijn we trots op het werk dat we doen in de afvalverwerkingssector en doen we er alles aan om de reputatie ervan te verbeteren.

Door onze jarenlange ervaring in de branche weten we als geen ander op welke vlakken we kunnen bezuinigen, zonder daarbij de kwaliteit van onze service uit het oog te verliezen. Mede daardoor zijn we de goedkoopste containerverhuurder in Kralingen!

Onze belangrijkste voordelen

Snelle levering

Uw project mag natuurlijk geen onnodige vertraging oplopen, dus wij begrijpen dat u uw container zo snel mogelijk geleverd wilt hebben in Kralingen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen wij daarom onze afvalcontainer vrijwel altijd binnen 24 uur leveren. Uiteraard kunt u zelf bepalen wanneer u de container door ons wilt laten plaatsen. Als u de container op een later moment nodig heeft, kunt u dit gemakkelijk inplannen tijdens het bestelproces.

Betrouwbare service

We houden korte lijntjes met onze klanten. Zo kunnen we afspraken over lever- en ophaaldiensten efficiënt en direct maken. We zijn telefonisch goed bereikbaar om u de best mogelijke service te bieden.

Goedkoopste prijs

Dagelijks bewijzen we bij Container-Gigant dat top-service niet duur hoeft te zijn. Onze containers zijn de goedkoopste in de hele regio, ook in Kralingen. De prijzen voor een container van Container-Gigant zijn inclusief btw, het plaatsen en ophalen van de container, 30 dagen vrije huur, het verwerken van uw afval en milieutoeslagen. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Copyright 2021 - Container-Gigant.nl