Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Container huren Dordrecht - Container-Gigant.nl

Container huren Dordrecht

Een afvalcontainer huren in Dordrecht?

Woont u in de regio Dordrecht en zoekt u naar een goedkope, snelle en betrouwbare manier om van uw afval af te komen? Zoek dan niet verder dan Container-Gigant! Of u nu bouwafval, grofvuil of een andere afvalsoort wilt afvoeren, wij hebben voor u een geschikte afvalcontainer om te huren. Onze afvalcontainers kunnen overal in Dordrecht geleverd worden, of u nu in de Binnenstad, Krispijn, Sterrenburg of Staart woont. Binnen de kortste keren zetten we een container voor uw deur!

Een container huren in 3 stappen

Welk type container heb ik nodig?

Container-Gigant heeft verschillende containerformaten en afvalsoorten. Het is belangrijk dat u de juiste container bestelt, zowel voor uw eigen portemonnee als voor onze afvalverwerking. Onze klantenservice staat daarom klaar om u te helpen. Zij helpen u gemakkelijk een keuze te maken tussen 4 kuub containers en 6 kuub containers en tussen bouw- en sloopafval en grofvuil. U kunt vervolgens de container ook via de telefoon bestellen.

De voordelen van Container-Gigant

Snelle levering

Wij begrijpen dat wanneer u afval produceert, u daar niet lang mee wil blijven zitten. Bij Container-Gigant streven we er dan ook naar afvalcontainers te leveren binnen 24 uur na uw telefoontje of mailtje op de door u gewenste locatie.

Betrouwbare service

Onze directe, onafhankelijke manier van werken heeft nog een voordeel voor u. Wij onderhouden namelijk direct contact met de klant en leveren daardoor een service waar u van op aankunt. Onze mensen zijn een telefoontje van u verwijderd en beantwoorden met plezier uw vragen. Wij sturen u niet door naar ellenlange keuzemenu’s of internetformulieren maar bieden direct advies van onze medewerkers die al jaren meelopen in de afvalverwerkingsbranche.

Goedkoopste prijs

Waarom kiest u voor Container-Gigant? Laat ons met de deur in huis vallen: wij zijn de allergoedkoopste in de stad. Wij doen de planning, de containerlevering en de afvalverwerking zelf, bij ons betaalt u dus niet voor bedrijven van buitenaf die onze taken overnemen.

Copyright 2021 - Container-Gigant.nl