Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Container huren Dordrecht - Container-Gigant.nl

Container huren Dordrecht

Een afvalcontainer huren in Dordrecht?

Woont u in de regio Dordrecht en zoekt u naar een goedkope, snelle en betrouwbare manier om van uw afval af te komen? Zoek dan niet verder dan Container-Gigant! Of u nu bouwafval, grofvuil of een andere afvalsoort wilt afvoeren, wij hebben voor u een geschikte afvalcontainer om te huren. Onze afvalcontainers kunnen overal in Dordrecht geleverd worden, of u nu in de Binnenstad, Krispijn, Sterrenburg of Staart woont. Binnen de kortste keren zetten we een container voor uw deur!


Ik bestel regelmatig een container bij containergigant. Nooit problemen gehad en altijd snel geleverd

Quincy

Dordrecht

Een container huren in 3 stappen

Welk type container heb ik nodig?

Container-Gigant heeft verschillende containerformaten en afvalsoorten. Het is belangrijk dat u de juiste container bestelt, zowel voor uw eigen portemonnee als voor onze afvalverwerking. Onze klantenservice staat daarom klaar om u te helpen. Zij helpen u gemakkelijk een keuze te maken tussen 4 kuub containers en 6 kuub containers en tussen bouw- en sloopafval en grofvuil. U kunt vervolgens de container ook via de telefoon bestellen.

De voordelen van Container-Gigant

Snelle levering

Wij begrijpen dat wanneer u afval produceert, u daar niet lang mee wil blijven zitten. Bij Container-Gigant streven we er dan ook naar afvalcontainers te leveren binnen 24 uur na uw telefoontje of mailtje op de door u gewenste locatie.

Betrouwbare service

Onze directe, onafhankelijke manier van werken heeft nog een voordeel voor u. Wij onderhouden namelijk direct contact met de klant en leveren daardoor een service waar u van op aankunt. Onze mensen zijn een telefoontje van u verwijderd en beantwoorden met plezier uw vragen. Wij sturen u niet door naar ellenlange keuzemenu’s of internetformulieren maar bieden direct advies van onze medewerkers die al jaren meelopen in de afvalverwerkingsbranche.

Goedkoopste prijs

Waarom kiest u voor Container-Gigant? Laat ons met de deur in huis vallen: wij zijn de allergoedkoopste in de stad. Wij doen de planning, de containerlevering en de afvalverwerking zelf, bij ons betaalt u dus niet voor bedrijven van buitenaf die onze taken overnemen.

Hulp nodig?

Wilt u een goedkope container huren in Dordrecht via Container-Gigant, maar komt u er niet helemaal uit, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 085-060 41 00, of stel uw vraag via het contactformulier. Wij staan u graag te woord!

Neem contact op
Copyright 2019 - Container-Gigant.nl