Container huren Den Haag

Uw voordelen op een rijtje:

Vind uw container

Doe de postcodecheck

Plaats uw bestelling

4 m³

Ophoogzand of afdekzeil nodig? U kunt deze opties toevoegen in de winkelmand.

Gemakkelijk en snel

Wilt u af van uw afval in de regio Den Haag? Container-Gigant staat tot uw dienst! Wij hebben jarenlange ervaring in de afvalverwerkings- en containerverhuurbranche en weten precies wat u nodig heeft. Kies via onze website een voor u geschikte huurcontainer uit ons ruime assortiment: wij hebben containers voor bouwafval, grofvuil en vele andere soorten afval. Bovendien zijn wij de goedkoopste huurcontaineraanbieder in de regio, garanderen wij een betrouwbare service en leveren we onze containers supersnel voor uw deur, vaak nog binnen een dag. Wij leveren containers overal in de hofstad, dus ook in de Schilderswijk, het Hofkwartier en de Archipelbuurt.

Altijd goedkoop

Dagelijks bewijzen we bij Container-Gigant dat topservice niet duur hoeft te zijn. Doordat wij geen werk uitbesteden betaalt u bij ons altijd de scherpste prijs.

Betrouwbare service

Container-Gigant is een regionaal bedrijf uit Rotterdam. Wij leveren onze containers gewoon zelf en hebben hierdoor korte lijntjes met onze klanten.

Snelle levering

Container-Gigant onderscheidt zich door een zeer betrouwbare en supersnelle levering van containers. Wij kunnen bijna altijd de volgende dag leveren.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.

Let op

Wegens de jaarwisseling mogen vanaf 22 december tot en met 1 januari 2022 in de gemeenten Rotterdam en Den Haag geen containers op de openbare weg staan.

 

In de gemeente Den Haag geldt bovendien dat alle containers, die na 8 december worden besteld, dezelfde dag weer afgevoerd dienen te worden. 

 

Graag helpen wij u telefonisch verder.