Container huren Delft

Uw voordelen op een rijtje:

Vind uw container

Doe de postcodecheck

Plaats uw bestelling

4 m³

Ophoogzand of afdekzeil nodig? U kunt deze opties toevoegen in de winkelmand.

Gemakkelijk en snel

Heeft u binnenkort een klus in Delft waar u een afvalcontainer voor nodig hebt? Heeft u bijvoorbeeld een bouwproject op de planning staan, gaat u verbouwen of de tuin opknappen? Dan krijgt u ongetwijfeld te maken met grote hoeveelheden afval, zoals bouwafval of grofvuil, die u natuurlijk het liefst zo snel en zo gemakkelijk mogelijk kwijt bent.

Container-Gigant neemt de zorg voor de inzameling, afvoering en verwerking van uw afval graag uit uw handen. Wanneer u in Delft een afvalcontainer bestelt bij Container-Gigant, weet u zeker dat uw afval op de juiste manier verwerkt wordt tegen de scherpste prijs. Zo hoeft u zich alleen bezig te houden met uw eigen project, en niet met vervelende ritjes naar de milieustraat.

Altijd goedkoop

Dagelijks bewijzen we bij Container-Gigant dat topservice niet duur hoeft te zijn. Doordat wij geen werk uitbesteden betaalt u bij ons altijd de scherpste prijs.

Betrouwbare service

Container-Gigant is een regionaal bedrijf uit Rotterdam. Wij leveren onze containers gewoon zelf en hebben hierdoor korte lijntjes met onze klanten.

Snelle levering

Container-Gigant onderscheidt zich door een zeer betrouwbare en supersnelle levering van containers. Wij kunnen bijna altijd de volgende dag leveren.

We staan voor u klaar

Container-Gigant is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking.

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Wij staan je graag te woord.

Let op

Wegens de jaarwisseling mogen vanaf 22 december tot en met 1 januari 2022 in de gemeenten Rotterdam en Den Haag geen containers op de openbare weg staan.

 

In de gemeente Den Haag geldt bovendien dat alle containers, die na 8 december worden besteld, dezelfde dag weer afgevoerd dienen te worden. 

 

Graag helpen wij u telefonisch verder.