Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Container huren Hillegersberg - Container-Gigant.nl

Container huren Hillegersberg

Een afvalcontainer huren in Hillegersberg?

Zoekt u een oplossing voor uw afvalverwerking in Hillegersberg? Natuurlijk kunt u een aanhangwagen huren en ermee op en neer naar de milieustraat rijden, maar overweeg ook eens om een huurcontainer van Container-Gigant te bestellen! Wij hebben voor iedere afvalstroom een geschikte container van een voor uw klus geschikt formaat. Door onze gratis bezorg- en afhaalservice hoeft u bovendien nergens heen te rijden: u vult de container, wij doen de rest.

Goedkoop en snel. Geen problemen gehad.

Lars

Rotterdam

Een container huren in 3 stappen

Snelle service

Niemand wil langer dan nodig met zijn of haar afval blijven zitten, dat weten we bij Container-Gigant als geen ander. Daarom bieden we onze klanten een supersnelle bezorgdienst aan, vaak staat uw container een dag na uw bestelling al bij u voor de deur. Wanneer uw container vol is, komen we hem vaak ook binnen 24 uur weer afhalen. En de bestelling zelf? Ook die is zo gepiept. Via onze overzichtelijke webshop hebt u binnen een paar klikken een huurcontainer besteld.

Transparant & voordelig

Bij Container-Gigant werken we zo transparant mogelijk en houden we de lijntjes met onze klanten kort. Met vragen kunt u altijd bij een van onze medewerkers met kennis van zaken terecht, zij zitten gewoon bij ons op het kantoor. Doet er zich toch een probleem voor? Wij denken graag met u mee in oplossingen! Oh, en aan verborgen kosten doen we niet. Bij ons krijgt u geen verrassingen achteraf.

Dat een goede en betrouwbare afvalverwerkingsservice niet de hoofdprijs hoeft te kosten, bewijzen we bij Container-Gigant iedere dag. We garanderen dat u geen partij vindt die goedkoper huurcontainers levert in Hillegersberg dan Container-Gigant!

Onze belangrijkste voordelen

Snelle levering

Uw project mag natuurlijk geen onnodige vertraging oplopen, dus wij begrijpen dat u uw container zo snel mogelijk geleverd wilt hebben in Hillegersberg. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen wij daarom onze afvalcontainer vrijwel altijd binnen 24 uur leveren. Uiteraard kunt u zelf bepalen wanneer u de container door ons wilt laten plaatsen. Als u de container op een later moment nodig heeft, kunt u dit gemakkelijk inplannen tijdens het bestelproces.

Betrouwbare service

We houden korte lijntjes met onze klanten. Zo kunnen we afspraken over lever- en ophaaldiensten efficiënt en direct maken. We zijn telefonisch goed bereikbaar om u de best mogelijke service te bieden.

Goedkoopste prijs

Dagelijks bewijzen we bij Container-Gigant dat top-service niet duur hoeft te zijn. Onze containers zijn de goedkoopste in de hele regio, ook in Hillegersberg. De prijzen voor een container van Container-Gigant zijn inclusief btw, het plaatsen en ophalen van de container, 30 dagen vrije huur, het verwerken van uw afval en milieutoeslagen. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hulp nodig?

Wilt u een goedkope container huren in Hillegersberg via Container-Gigant, maar komt u er niet helemaal uit, heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op het telefoonnummer 085-060 41 00, of stel uw vraag via het contactformulier. Wij staan u graag te woord!

Neem contact op
Copyright 2020 - Container-Gigant.nl