Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Dakafval - Container-Gigant.nl

Dakafval

Bent u uw dak aan het renoveren? Dan zult u snel genoeg merken dat dit een hoop afval oplevert. U moet dakgrind afvoeren, uw tuin ligt vol dakleer en oude dakpannen en het dakafval stapelt zich op. Wanneer u besluit een afvalcontainer te bestellen bij Container-Gigant, kunt u al het afval netjes verzamelen en regelen wij de rest. Zo huurt u een container voor een lage prijs!

Waarom Container-Gigant?

  • Snelle service
  • Laag geprijsd
  • Een container voor ieder soort afval

Kies de gewenste container

[containers31]

Dakafval afvoeren

Het afvoeren van dakafval, zoals dakpannen, dakgrind of dakleer, is dankzij Container-Gigant heel eenvoudig.  Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje:

  • Bepaal zelf de grootte van uw container. Zo weet u zeker dat u niet met een te grote container zit óf dat u een container huurt waar u niet al uw dakafval in kwijt kunt.
  • Wij leveren waar en wanneer u wilt!
  • Het bestellen van een afvalcontainer bij Container-Gigant is goedkoop en betrouwbaar. Vergeet de ritjes naar de milieustraat en huur een container voor een lage prijs.

Wat mag er in deze container?

Wel:

  • Dakleer (teerhoudend of bitumeus)
  • Dakgrind (teerhoudend of bitumeus)

Niet:

  • Asbestgelijkende materialen, zoals asbestvrije golfplaten of eterniet.

Wat zeggen klanten

Joost – Capelle a/d IJssel

Helemaal top! Vooraf hadden mijn vrouw en ik een vergissing gemaakt, we besloten om een kleine afvalcontainer te huren. Na een halve dag klussen, bleek deze veel te klein! Na kort contact met Container-Gigant hebben zij binnen zeer korte tijd een nieuwe grotere vuilcontainer gebracht, hier paste wel alles in.

Daniëlle – Pijnacker

Mijn werk is afgelegen en moeilijk bereikbaar, ik had verwacht dat Container-Gigant een tijdje nodig zou hebben om een container te plaatsen, maar de volgende dag stond hij er al. Mijn collega’s en ik konden dus direct aan de slag met de jaarlijkse schoonmaak! Dit jaar is ook besloten om het dak te vernieuwen, hierbij kwam een afvalcontainer van Container-Gigant ook zeer goed uit.

Bekijk alle beoordelingen
Copyright 2020 - Container-Gigant.nl