Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Dakafval - Container-Gigant.nl

Dakafval

Bent u uw dak aan het renoveren? Dan zult u snel genoeg merken dat dit een hoop afval oplevert. U moet dakgrind afvoeren, uw tuin ligt vol dakleer en oude dakpannen en het dakafval stapelt zich op. Wanneer u besluit een afvalcontainer te bestellen bij Container-Gigant, kunt u al het afval netjes verzamelen en regelen wij de rest. Zo huurt u een container voor een lage prijs!

Waarom Container-Gigant?

  • Snelle service
  • Laag geprijsd
  • Een container voor ieder soort afval

Kies de gewenste container

[containers31]

Dakafval afvoeren

Het afvoeren van dakafval, zoals dakpannen, dakgrind of dakleer, is dankzij Container-Gigant heel eenvoudig.  Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje:

  • Bepaal zelf de grootte van uw container. Zo weet u zeker dat u niet met een te grote container zit óf dat u een container huurt waar u niet al uw dakafval in kwijt kunt.
  • Wij leveren waar en wanneer u wilt!
  • Het bestellen van een afvalcontainer bij Container-Gigant is goedkoop en betrouwbaar. Vergeet de ritjes naar de milieustraat en huur een container voor een lage prijs.

Wat mag er in deze container?

Wel:

  • Dakleer (teerhoudend of bitumeus)
  • Dakgrind (teerhoudend of bitumeus)

Niet:

  • Asbestgelijkende materialen, zoals asbestvrije golfplaten of eterniet.

Wat zeggen klanten

Robert – Rotterdam

In één woord; Super! Wij hebben redelijk recent een verbouwing achter de rug. Veel bouw- en sloopafval dus. Mijn vrouw en ik besloten om een afvalcontainer van 6m³ te huren. Vooraf wisten wij niet of we een grote of een kleine puincontainer zouden nodig hebben, telefonisch hebben wij toen contact gehad met Container-Gigant. Al met al zeer behulpzaam!

Joost – Capelle a/d IJssel

Helemaal top! Vooraf hadden mijn vrouw en ik een vergissing gemaakt, we besloten om een kleine afvalcontainer te huren. Na een halve dag klussen, bleek deze veel te klein! Na kort contact met Container-Gigant hebben zij binnen zeer korte tijd een nieuwe grotere vuilcontainer gebracht, hier paste wel alles in.

Bekijk alle beoordelingen
Copyright 2020 - Container-Gigant.nl